Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében támogatást nyert a Kerékpárforgalmi hálózat fejlesztésére és a közbringa rendszer városi szintű megvalósítására.

A megvalósítás előzetes vizsgálatához – a készülő Megvalósíthatósági tanulmányhoz – a kerékpározási szokásokkal, illetve a közbringázással kapcsolatban korábban készült már egy felmérés, aminek szükségessé vált a kiegészítése. Ezt a lakosság segítségével meg lehet tenni, mégpedig egy online kérdőíves kikérdezés keretében.

A kérdőív kitöltésével segítené Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának munkáját. A kérdőív kitöltése néhány percet igényel, a válaszadás anonim. A kérdőív a következő linkre kattintva érhető el: http://trenecon.hu/kaposvar.html

A kérdőív kitöltésével lehetőséget ad ahhoz, hogy a kerékpározás további fejlődést érjen el Kaposváron és az elvárt intézkedések és fejlesztések történhessenek meg. A tervezők és az önkormányzat figyelembe veszi a kapott észrevételeket, véleményeket, melynek alapján kerülnek meghatározásra a kerékpáros fejlesztési lépések, a város nagyobb területét érintő közbringa rendszer kialakítása.

Válaszait, észrevételeit és közreműködését előre is köszönjük!

                                                                         

Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata